top of page

WORD PETER/METER

Om peter of meter te worden van één van onze katjes, kan u kiezen tussen een maandelijkse of jaarlijkse bijdrage. 

Peter of meter worden kan enkel voor onze oudere opvangers, niet voor de kittens. Per kat kunnen er wel meerdere peters en/of meters aanvaard worden.

Met uw bijdrage kunnen wij eten/zand/speelgoed, maar ook krabpalen of andere benodigdheden betalen. Ook kunnen we hiermee tussenkomen in eventuele dierenartskosten. 

U krijgt als peter of meter regelmatige updates over 'uw' katje. Voor de minder schuwe katjes kan zelfs een bezoekje gepland worden. 

Peter/meter worden kan vanaf 5 euro per maand, of 60 euro voor één jaar. Uiteraard kan u ook meer geven als u dit wenst. 

Biscuit.jpg

BISCUIT

Biscuit is een kater van zo'n 3 jaar oud. Hij zit al meer dan 2 jaar in opvang omdat hij te schuw blijft naar mensen toe. Hij is dikke vriendjes met White, maar komt met de andere opvangers ook goed overeen.

Jack.jpg

JACK

Jack is een kattin van zo'n 2 jaar oud. Zij laat zich wel even aaien als je ze haar iets lekkers geeft om te eten, maar verder is ze heel wantrouwig. 
Als kitten heeft ze niesziekte gehad, waardoor haar linkeroogje beschadigd is. Ze heeft hier verder geen last van.

Cupcake.jpg

CUPCAKE

Cupcake is een jonge kattin die samen met Biscuit in opvang is gekomen. 
Je ziet op de foto dat ze zich wel eens laat aaien, maar dit is heel zelden en enkel als ze dit écht zelf wil.

Plum.jpg

PLUM

Plum is een zwart kattinnetje met heel herkenbare grote ogen. Zij is samen met White in opvang gekomen maar zij is ook nooit sociaal genoeg geworden voor adoptie.

Socks.jpg

SOCKS

Socks heeft haar toepasselijke naam gekregen omwille van haar witte kousenvoetjes. Ze is een kattinnetje van zo'n 2 jaar oud. Ze knuffelt graag met Cupcake maar speelt eveneens met de andere opvangers. Haar favoriete plekje is op de stoel onder de tafel, of op de zolder onder het dakraam.

White.jpg

WHITE

White is een kater van een tweetal jaren oud. Hij is samen met Plum in opvang gekomen. In tegenstelling tot wat zijn naam doet vermoeden, is hij een volledig zwarte kat. Hij heeft enkel een plukje wit haar op zijn borst.
Zijn naam heeft hij gekregen door het witte bandje dat hij droeg als jong katje. Omdat er verschillende zwarte katjes in opvang zaten, heeft de opvangmama hen allemaal een gekleurd bandje gegeven om hen uit elkaar te kunnen houden. 
White was de bangste kat van de opvangers maar is ondertussen al enorm vooruitgegaan.

Word peter/meter: Teamleden
bottom of page